Studiebegeleiding

Resultaten

We begeleiden studenten bij het maken van hun huiswerk en helpen ze leren voor proefwerken en examens. Daarvoor hebben we gekwalificeerde en ervaren docenten in dienst. Zij kunnen als vak-expert extra uitleg en oefening geven.

Motivatie

Wij begeleiden leerlingen bij het plannen van hun studie en brengen routine in het maken van huiswerk. Want als leerlingen bewust en actief met hun studie bezig zijn, volgen de resultaten vanzelf.

Klaar!

Het huiswerk hoort zo veel mogelijk afgerond te worden tijdens de studiebegeleiding. Zo hoeven de leerlingen thuis niet meer aan de slag voor school en dat is wel zo prettig, voor de leerling én voor de ouders!

Tijden

Elke doordeweekse dag is er studiebegeleiding van 14:00 tot 18:00 uur. Deze ruime tijd is gekozen om zo goed mogelijk aan te sluiten op de verschillende roosters van de leerlingen. Als een leerling goed doorwerkt, zal deze het huiswerk binnen 2 uur klaar hebben. Tijdens proefwerkweken en examens kiezen wij voor aangepaste openingstijden die aansluiten op de schooltijden zodat uw kind direct vanuit school naar ons toe kan.

Bruikbare informatie

Joey Franssen

Joey geeft sinds 2007 bijlessen wiskunde en studiebegeleiding

Maria Gewandenstr 24

In Hoensbroek 5 minuten wandelen van de markt

Openingstijden

Studiebegeleiding is dagelijks van 14:00 tot 18:00, bijlessen worden daarvoor of -na gepland

Bellen of e-mailen

06-248 830 70 of info@ecdehorizon.nl