Informatie

We vinden het heel fijn dat u onze website aan het bekijken bent en om u zo snel mogelijk naar de informatie te brengen die u zoekt hebben wij gekozen voor een eenvoudige en overzichtelijke website. We hopen daarom ook dat u tevreden bent met de aangeboden informatie over de studiebegeleiding en de bijlessen. We willen u behalve de benodigde informatie over onze diensten ook graag kennis laten maken met ons. Zoals bijvoorbeeld de historie van Educatief Centrum de Horizon en wie is Joey Franssen, onze docent die uw kind helpt en bijstaat met onder meer de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde? Persoonlijke en leuke informatie die een beter beeld scheppen van ons.

Natuurlijk kunt u al deze informatie vinden via het keuzemenu aan de bovenkant van de website, maar nu u toch hier bent maken we het u makkelijk met de volgende knoppen:

Wie Zijn Wij

Waar Zitten Wij

Ook moeten wij u ook informeren over het gebruik van onze website. Zoals bijvoorbeeld de disclaimer van de website, hierin leggen wij u uit dat u deze website vrijblijvend kunt gebruiken voor informatie maar dat alle teksten die u hier vindt niet zonder onze toestemming gekopieerd mogen worden. Ook zult u in de disclaimer kunnen zien welke onderdelen van de website wij hebben mogen overnemen van andere webdesigners. Niet heel bijzonder, maar daarom niet onbelangrijk.

Disclaimer

Nadat wij samen met u en uw kind het vrijblijvende intakegesprek hebben gehad kan uw kind zo snel mogelijk bij ons aan de slag met de studiebegeleiding of de bijlessen. Wij streven ernaar om ieder kind zo snel mogelijk hulp te bieden, dus uw kind is de dag na inschrijving al bij ons welkom!

Bruikbare informatie

Joey Franssen

Joey geeft sinds 2007 bijlessen wiskunde en studiebegeleiding

Maria Gewandenstr 24

In Hoensbroek 5 minuten wandelen van de markt

Openingstijden

Studiebegeleiding is dagelijks van 14:00 tot 18:00, bijlessen worden daarvoor of -na gepland

Bellen of e-mailen

06-248 830 70 of info@ecdehorizon.nl