Studiebegeleiding of bijles?

Iedere leerling komt het wel eens tegen: een vak dat toch lastig blijkt te zijn dan aanvankelijk werd gedacht of het maken van een planning die niet nageleeft wordt. Deze voorbeelden hebben elk hun eigen aanpak die afhankelijk is van het probleem en het kind. Voor de een werkt het als er in een rustige plek gewerkt kan worden zonder afleiding van een telefoon of computer, voor de ander is een uur extra uitleg bij een vak vaak al voldoende om de punten weer op de juiste rails te krijgen. Voor deze en vele andere situaties kunnen wij u en uw kind een helpende hand bieden.

Als uw kind behoefte heeft aan een ruimte met weinig afleiding om zich zo te kunnen concentreren op het huiswerk of om in rust te kunnen leren voor een toets dan is studiebegeleiding misschien een optie. Tijdens de studiebegeleiding helpen wij het kind met het bijhouden van de agenda, het plannen van het maak en leerwerk voor die dag en het vooruit plannen voor in te leveren producten. Daarnaast kijken wij ook het huiswerk na van probleemvakken en vragen wij af voor toetsen.

Studiebegeleiding

Als de planning van het huiswerk al vanzelf soepel loopt, maar er vakken zijn waarbij een beetje persoonlijke aandacht en uitleg van een vakdocent een verschil kan maken, dan is het volgen van een bijles misschien een idee. De bijlessen worden in een kleine groep van maximaal vier leerlingen gegeven, waardoor de individuele aandacht voor uw kind niet in het geding komt en er per leerling een hoge efficientie

Bijlessen

Bruikbare informatie

Joey Franssen

Joey geeft sinds 2007 bijlessen wiskunde en studiebegeleiding

Maria Gewandenstr 24

In Hoensbroek 5 minuten wandelen van de markt

Openingstijden

Studiebegeleiding is dagelijks van 14:00 tot 18:00, bijlessen worden daarvoor of -na gepland

Bellen of e-mailen

06-248 830 70 of info@ecdehorizon.nl