Aanmelden

Als u interesse heeft in studiebegeleiding of bijlessen willen wij u vragen deze website eerst goed te bekijken, mocht u hierna nog meer interesse hebben of vragen hebben die u hier niet beantwoord krijgt zouden wij het zeer op prijs stellen als u ons belt of een e-mail stuurt. Zodat wij u zo snel mogelijk te woord kunnen staan om uw vragen en opmerkingen te behandelen. Ook kunnen we dan samen met u een eventuele, geheel vrijblijvende, afspraak plannen om kennis te kunnen maken en eventuele vragen persoonlijk met u te bespreken.

Aanmeldformulier

Mocht u gebruik willen maken van onze hulp kunt u op deze website alle benodigde formulieren vinden om uw kind in te schrijven. Deze bestanden kunt u thuis zelf uitprinten en invullen. Bij het intakegesprek kunt u deze formulieren dan direct inleveren. Voordat u het inschrijfformulier volledig invult en ondertekent wil ik u vriendelijk vragen om de Algemene Voorwaarden en de Tarievenlijst goed door te nemen. Mocht er naar aanleiding van deze formulieren nog onduidelijkheden zijn kunt u ons altijd telefonisch bereiken voor uitleg.

Nadat wij samen met u en uw kind het vrijblijvende intakegesprek hebben gehad kan uw kind zo snel mogelijk bij ons aan de slag met de studiebegeleiding of de bijlessen. Wij streven ernaar om ieder kind zo snel mogelijk hulp te bieden, dus uw kind is de dag na inschrijving al bij ons welkom!

Algemene Voorwaarden

Tarieven

Bruikbare informatie

Joey Franssen

Joey geeft sinds 2007 bijlessen wiskunde en studiebegeleiding

Maria Gewandenstr 24

In Hoensbroek 5 minuten wandelen van de markt

Openingstijden

Studiebegeleiding is dagelijks van 14:00 tot 18:00, bijlessen worden daarvoor of -na gepland

Bellen of e-mailen

06-248 830 70 of info@ecdehorizon.nl